Nyborg RoklubS Skiafdeling 

Afdelingen arrangerede sin første skitur i 1972. Tanken var at arrangere gruppeskiture til Østrig og Italien med fokus på socialt samvær i en større gruppe, hvor man kunne hygge sig på ski i løbet af dagen og til fælles afterskiing om aftenen. 

Når man er en gruppe afsted, tilgodeses alles behov. Man har mulighed for at stå på ski med andre, der løber i ens tempo, om man er til de skrappe sorte pister eller til det mere stille skiløb. I løbet af de senere år, er der også kommet et gå-hold til.

Det gør det muligt for familier, hvor ikke alle står på ski, at tage på ferie sammen. Gå-holdet udforsker området til fods, besøger Toppen og spiser frokost med dem, der står på ski. Mulighederne er mange om man er til fods eller på ski.

En tur med Nyborg Roklubs Skiafdeling er en tur for hele familien. Dem der vil det vilde skiløb, det rolige skiløb og dem der ikke vil skiløb.

For Nyborg Roklubs Skiafdeling er det vigtigt, at det er den rigtige tur til den rigtige pris. Noget tyder på at det er lykkedes, da der siden 1972 har været over 2.000 tilfredse deltagere med. Mange tager med år efter år.

For os er det blevet en tradition at tage på skiferie med Nyborg Roklub. Vi har været med siden 2006. VI glæder os hvert år til at komme afsted. Det er altid en uge med hygge, sjov og masser af skiløb. Der er altid nogle af følges med rundt på pisterne og om aftenen snakker og hygger vi os på hotellet. Det er svært at sætte ord på hvorfor, men en skitur med Nyborg Roklub er bare fantastisk.

Sanne Woxen, Aabenraa

Jeg har været med i snart 20 år. For min kone og jeg er samværet og kammeratskabet en stor del af det at tage på skiferie med Nyborg Roklub Skiafdeling.
Vi kunne sagtens tage afsted bare os to, men det vil bare ikke være det samme. Der er mange gengangere år efter år, så vi kender jo hinanden. Det er altid rigtigt hyggeligt, både på og uden for pisterne. 

Jan Berg, Hårby

Jeg har været med siden jeg var 4 år, og har nu mine drenge med på tur hvert år. Det er årets højdepunkt, når vi skal på skiferie.
Vi er tre generationer der tager afsted sammen.Det er især hyggen og det sociale samvær der gør turen unik, og det er ikke kun med familien men med alle der er med.
Håber der bliver arrangeret ture mange år endnu.

Klaus Spangsgaard, Nyborg

Tilmelding 

For mere information, læs her

Udfyld kontaktformularen eller ring på 65311742 for tilmelding.

3 + 1 =