UDSOLGT - UDSOLGT - UDSOLGT
IKKE FLERE LEDIGE PLADSER

 

Hotel 
mozart

***

Det mondæne og familieejede Hotel Mozart ligger centralt og er som taget ud af kurbyens storhedstid. 

Hotellet oser af atmosfære og hyggelig stemning med sine krystal lysekroner og gamle klassiske malerier. Udover de flotte opholdsrum har hotellet egen vin-lounge og husbar.

Værelserne er af varierende størrelse, alle med bad og toilet, kabel Tv, telefon og safebox. De fleste værelser er med balkon.

Morgenmadsbuffet og aftensmad, der består af en 4-retters menu med salatbuffet og børnemenu, indtages i hotellets restauran Mozartstuben.

Der er mulighed for specialkost, hvis dette oplyses ved tilmelding.

Hotellet er røgfrit.

Der er 800 m til skilift, men skibussen holder 30 m fra hotellet.

Skiområdet

Skiterænet i Bad Gastein er et af Østrigs absolutte bedste skiområder, velegnet til såvel begynderen som den erfarne skiløber.

Du får 201 km pister fordelt på flere sammenhængende skiområder, der sikrer en alsidighed, som I skal lede længe efter andre steder.

I finder alt fra styrtløb, dybsne, hyggelige skovstier og et paradis for snowboardere.

I hovedområdet bringer Stubnerkogel kabinen jer op i 2.250 meters højde, hvorfra der er en fomidabel udsigt. Herfra finder I de bedste pister i området blandt andet 11 km pist ned mod Angertal, der forbinder Stubnerkogel og Schlossalm ved Bad Hofgastein.

Som bonus er skiområdet ved Sportgastein med til at sikre de optimale sneforhold, da højden er mellem 1600 og 2700 m 

Der er 60 km blå pist
117 km rød pist og 24 km sort pist 

Pistekilometer

Blå Pist

rød pist

sort Pist

Bad gastein

Byen er en gammel, hyggelig kurby, hvor termiske kilder har tiltrukket gæster i hundredevis af år.

Samtidig er der også et internationalt, pulserende liv både på pisten og i byen. De stejle gader i den gamle bjergby skaber en charmerende stemning. Der er mange gode restauranter, cafeer, barer og casinoer i byen. Efter en oplevelsesrig dag på pisterne kan du dykke ned i de varme kilder i Felsentherme, mens du nyder den klare bjergluft og udsigten. Vandet i Felsentherme udspringer af kilderne i centrum af Bad Gastein.

Tilmelding 

For mere information, læs her

Udfyld kontaktformularen eller ring på 65311742 for tilmelding.

8 + 15 =