Hotel 
villa Emma

***

Dejlig hotel i Alba beliggende ved Super Ski Dolomit i rolige omgivelser mellem Canazei Og Alba.

Hotellet har de senere år gennemgået en renovering, så alt i dag fremstår nydeligt og lækkert. Værterne og personalet er utrolig venlige, hjælpsomme og servicemindede.

Alle værelser er komfortabelt indrettet og de fleste har balkon. Værelserne er indrettet med dobbeltseng og evt. opredninger, eget bad/wc, føntørrer, TV, telefon og safetybox.

Opholdet er med halvpension bestående af morgenmad og aftensmad inklusiv vin og sodavand til maden. Hotellet er kendt for deres fantastiske morgenmadsbuffet og varieret lækker aftensmad bestående af kendte lokale, nationale og internationale retter med flere valgmuligheder og salatbuffet.

På hotellet findes der et lækkert welnessområde (mod betaling) med bl.a. bio-sauna, jacuzzi, fitness og mulighed for massage

Hotellet er røgfrit.

Der er 900 m til skilift, men skibussen holder 50 m fra hotellet.

Skiområdet

Canazei er centralt placeret i Val di Fassa-dalen og er et ideelt udgangspunkt for dagsture rundt i Dolomitterne på 1200 km. pister. Her skinner solen 8 af 10 dage og her er altid rigeligt med sne. Læg hertil en højdeforskel på næsten 2000 meter, og de fleste er solgt.

Bjergene i Dolomitterne er stejle, dramatiske og særprægede. Den mest berømte dagstur er Sella Ronda. En hel dag omkring det spektakulære “Sella massiv” er en god start på din ski uge. Derefter kan du erobre Marmolada-gletsjeren, opdage den skjulte dal Lagazuoi eller hvorfor ikke rette skiene direkte mod VM pisterne i Val Gardena. I dette enorme skiområde er der garanteret en piste for enhver smag og der er altid noget nyt at opdage, selvom du har været her mange gange før.

Familier vil også opleve Canazei som et fantastisk valg, der er et hav af muligheder med de 331 km blå pister.

Der er 331 km blå pist
737 km rød pist og 152 km sort pist 

Pistekilometer

Blå Pist

rød pist

sort Pist

alba

Den lille italiensk bjerglandsby i Dolomitterne tiltrækker både familier og livsnydere. Fælles for alle hoteller i Alba er, at du lever godt, du er nabo til liften og halvpension inkluderet.

Nu er der endda en lift, der tager dig direkte fra Alba i den store sammenhængende del af Dolomiti Superski. Med denne lift, får du et perfekt udgangspunkt for din skitur.

Alba er en dejlig rolig og rolig bydel. Placeret i Fassa-dalen, omkring 2 km fra Canazei. Selvom landsbyen er lille, er her alt hvad du behøver under din skitur. Alba’s eget skiområde Ciampac er velegnet til familier med børn. Oppe på plateauets skråninger er der lette pister og børnene kan løbe frit. Ciampac området, kan også være oplagt til en roligere start på ugen.

Tilmelding 

For mere information, læs her

Udfyld kontaktformularen eller ring på 26813836 for tilmelding.

11 + 9 =